dimecres, 5 de desembre del 2012

DINAR DE GERMANOR DELS CANTAIRES DE SANT ISCLE 2012

El passat dissabte dia 1 de desembre, Els Cantaires de Sant de Sant Iscle van celebrar el seu XXXé aniversari, assistint tots, amb les seves dones i acompanyants, a un dinar de germanor, al restaurant Blau Verd d'Arenys de Munt.

El dinar va estar magnífic, i després dels postres, una estona de ball.
Paco Gonzàlez, secretari dels Cantaires, va fer un discurset d'homentge reconeixent breument la tasca de tots i cadascun dels seus components actuals, i recordand als absents.

Després, en un moment determinat, Quico (acordió) i Pera (guitarra) comencen amb els sons d'una coneguda havanera: "La barca d'en Joan".

Els Cantaires van sortint a poc a poc, i comencen a cantar.





Alhora, Adrià, el petit fill de Pemy, un dels Cantaires, que malogradamente no va poder assistir per culpa d'un accident, encara que no greu, gràcies a Déu, li fa lliurament al nostre director, Antoni Espiell, d'un regal. Consisteix en una barca en miniatura, perquè tingui un record del seu fidel cor.

Antoni Espiell, emocionat contempla el regal


També li fa lliurament d'un pergamí, emmarcat, en què consten totes les signatures dels components del grup.



El director, després de dir unes emotives paraules d'agraïment, es va aixecar del seu seient, i com en ell és habitual, comença enèrgicament a dirigir el cor, el qual intrepreta tot seguit una sèrie d'havaneres clàssiques dedicades a les seves dones i acompanyants.
Moment d'eufòria.

Antoni Espiell dirigint Els Cantaires 
D'esquerra a dreta, Quico, MªÀngels, Goico, Paco i Goyo


Goyo i Mª Àngels

La festa continua amb una sèrie de regals recíprocs, és a dir, Els Cantaires regalen a les seves parelles, o en el cas de solters les seves mares, un obsequi senzill com record d'aquest dia.
Els cantaires, reben de les seves dones, també un obsequi preciós, inoblidable.



















La nostra companya M ª Angeles, sempre tan detallista i complidora, tenia preparada una sorpresa. Un obsequi per a cada un dels components del grup. Es tracta d'un petit quadre, amb una dedicatòria personalitzada.
¡Gràcies M ª Ángeles, sempre estàs en tot!

Al final i abans d'acabar, Joan Lozano, gran showman i xef del restaurant Blau Verd, ens va delectar amb algunes cançons acompanyant-se amb la guitarra. ¡Gràcies Joan!

Moltes gràcies a Eulàlia Antonés per les fotos.

Menció especial per l'exquisida atenció, amabilitat  i servei d'aquest magnífic restaurant, que regit per Joan Lozano i la seva senyora, fan d'ell un lloc ideal per passar una estona en família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada