dilluns, 4 de juny del 2012

SOPAR AMB ELS CANTAIRES I BALL

XXXé ANIVERSARI 1982 - 2012

El dia 2 de juny, Els Cantaires de Sant Iscle van organitzar un sopar com a inici d'una sèrie d'actes que s'han programat per aquest any amb motiu del seu trentè aniversari.
El sopar està preparada pel restaurant Triclinium d'Arenys de Munt, cuidant fins al més mínim detall. Un servei de càtering molt encertat.

Els assistents al sopar, aproximadament un centenar, van poder gaudir d'una agradable vetllada, conversant i rient, en una nit inoblidable, en la qual tots ens sentim orgullosos de ser un grup de caramelles que encara connecta amb els seus incondicionals.















A les postres, el president dels Cantaires de Sant Iscle, Avelino, va dirigir unes paraules als comensals en agraïment a la seva assistència, i destacant sobretot la tasca del seu director, el mestre D. Antoni Espiell, al llarg d'aquests trenta anys, així com la de tots els seus components, nomenant-los un per un. També va fer esment de l'esforç que fa el nostre ajuntament dirigit per l'alcaldessa Núria Sans - present entre els comensals - per poder col · laborar amb les celebracions del grup, posant tots els mitjans disponibles al seu abast



Tot seguit, la festa va continuar amenitzada pel grup Els Biscuters. És de destacar la qualitat d'aquest grup, que malgrat el no encertat del seu nom, són excel-lents músics, interpretant cançons dels anys 50, 60 i 70 amb un gust exquisit en la seva forma de tocar. El grup estava format per bateria, guitarra solista, guitarra rítmica, guitarra baix i dos cantants. Versions molt encertades de cançons inoblidables com All Shock Up,  Stand By Me, High Class Baby (Presumida),  La Bamba-Twist And Shout, The Young Ones, You Never Can Tell, Sugar Sugar, I Saw Her Standing There, I Fill Fine, Proud Mary ......etc, etc.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada