dimarts, 5 de juny del 2012

FELICITACIÓ DEL PRESIDENT JORDI PUJOL

Felicitació del President Jordi Pujol en el trentè aniversari dels Cantaires de Sant Iscle




JORDI PUJOL

Barcelona 10 de maig de 2012
Els Cantaires de Sant Iscle
A l'atenció del president Sr. Avel.li Gómez
Carrer Josep Mª Collet, 26
08359 Sant Iscle de Vallalta (Maresme)

Benvolguts cantaires:,

M'han assabentat que aquest any celebreu el trentè aniversari de la fundació d'Els Cantaires de Sant Iscle, entitat dedicada fonamentalment a recuperar les tradicions de Sant Iscle i amb la ferma voluntat de contribuir a fer poble. Fer poble és també fer país i fer Catalunya, perqué Catalunya és el resultat, la suma de cadascun dels seus pobles i ciutats.
La vostra continuïtat durant aquests 30 anys posa de manifest l'espèrit de servei a la comunitat i al país, perquè entitats con Els Cantaires de Sant Iscle que guarden i divulguen les tradicions i costums tot mantenint viu el nostre patrimoni que constitueix una de les riqueses més importants de Catalunya són molt importants.
El patrimoni, les nostres tradicions i costums formen, juntament amb la nostra llengua, l'ànima de Catalunya i conformen la nostra herència cultural que no ens pertany a nosaltres, a la nostra generació. L'hem rebuda dels nostres avis i tenim la obligació de conservar-la, millorar-la, donar-la a conèixer i, finalment, traspassar-la a les noves generacions.
És per aixó que la tasca que porteu a terme aquelles entitats que dediqueu hores i dedicació a la conservació del nostre patrimoni és especialment important i mereix ser reconeguda per les institucions, per les entitats i per les persones. I és per aquesta raó que avui vull destacar de manera especial la tasca d'Els Cantaires de Sant Iscle que enguany celebreu el trenté aniversari de la vostra fundació i us vull fer arribar la meva cordial salutació. Als Cantaires i als amics dels Cantaires. Us trameto la meva felicitació més cordial amb els meus millors desitjos de futur juntament amb el meu agraïment per tot allò que feu per el nostre país.

Cordialment

Jordi Pujol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada