diumenge, 10 de juny del 2012

CONCERT DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DIAULA A SANT ISCLE

L'Orquestra Simfònica Diaula va oferir el passat dissabte, a les 8 del vespre a l'Església Parroquial de Sant Iscle de Vallalta, convidats per ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE, amb motiu del seu trentè aniversari, un extraordinari concert.
El primer d'una sèrie de trobades que tindran lloc durant aquest any, i que s'anunciaran en el seu moment amb antelació.
L'Orquestra Simfònica Diaula la componen més de quaranta estudiants de música, dirigits pel mestre Alfons Reverter Casas.
Mª Angels Arnaus durant la presentació.






El nombrós públic assistent va gaudir d'una excel · lent interpretació a càrrec dels components d'aquesta orquestra simfònica, que sonaven com a veritables professionals.
Magnífica i magistral va ser l'entrada, amb "Passacaglia per a violí i viola"  i  "Concert per a dos violnines en re menor, BMW 1043 de Bach.







Van continuar amb "Concert per a trompeta i orquestra en Mb Major" i tot seguit "Danses valencianes, Op 31" I per finalitzar, es van atrevir amb obres realment difícils d'interpretar com les suites de "Porgy and Bess" de George Gershwin (una de les cançons més populars i conegudes d'aquesta òpera és Sumertime) i per acabar amb "Grease" de Jim Jacobs. So espectacular
Van ser ovacionats de manera contínua i fins i tot algunes vegades enmig de les interpretacions.

Al final del concert, el president dels Cantaires de Sant Iscle, Avel-li Gómes va fer ofrena d'un quadre amb motiu de l'acte, com a record del trenté aniversari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada