diumenge, 11 de desembre del 2011

ACTUACIÓ A SANTA SUSANNA - 10-DEC-2011

Dissabte passat, dia deu de desembre de 2011, l'Associació d'Amics de la Sardana de Santa Susanna celebraven el dinar de germanor pre-Nada 2011, en el restaurant del Càmping Bon Repòs, on es menja de debó.
Els Cantaires de Sant Iscle van ser convidats per amenitzar la Festa.



Hem d'agrair des d'aquí la calorosa rebuda amb que van ser tractats els cantants i les seves senyores, especialment per part del seu president Enric Viusà i de la seva senyora.

També hem de destacar l'amable tracte per part dels tots components del restaurant, especialment al seu gerent, Sr. Joan.









Antoni Espiell, director de "ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE", després de dinar.




Els Amics de la Sardana, ballanr sardanes després de dinar





Els Cantaires van començar la seva actuación amb l'havanera "Mi Cuba", seguidament la sardana "L'Empordà", continuant amb la preciosa havanera "El mar, el vell i la barca", composta per el director, Antoni Espiell Saleta.
A continuació, "Tornaré", "La Rosa del Port", "Maitetxu mía", "La flor de Catalunya" i tres nadales : "Dolça cançó de la Nit de Nadal", "La Pastora Caterina" i "Havanera Nadalenca".

Hem de destacar la interpretació que va fer Mª Àngels, pianista i acordionista dels Cantairesde Sant Iscle, de la coneguda cançó "La Gavina", acompanyada per les veus del grup. Normalment, aquesta cançó la canta el grup sol, però aquesta vegada va voler cantar-la Mª Àngels.

Per a finaltzar l'actuació, "El Meu Avi", amb la participació del nombrós públic assistent.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada