dimecres, 10 d’agost del 2011

CANTADA D'HAVANERES I CANÇONS - 13 d'agost de 2011



Cartell Cantada 2011
Com el cartell d'anuncis indica, el dia 13 d'agost de 2011, ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE van oferir el tradicional concert d'havaneres i cançons a Sant Iscle de Vallalta.
Es van posar cartells a més de Sant Iscle de Vallalta, a Arenys de Munt, Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Canet de Mar.  


També es va anunciar l'esdeveniment per les diferents ràdios de les poblacions d'al voltant. És de destacar en primer lloc a Ràdio Arenys de Munt, Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar i Ràdio Vallalta. 
Esment especial a Ràdio Mataró, els quals ens van convidar a fer una entrevista de mitja hora, posant de fons cançons nostres, mentre entrevistaven al president Avelino, al secretari Paco i al tresorer Josep València.

Llibret amb les cançons de la Cantada d'Havaneres 2011
Nombrós públic va acudir al concert per a escoltar les havaneres i cançons que interpretaven Els Cantaires de Sant Iscle. Tots els seients ocupats. Cap lliure.
El concert va començar a l'hora prevista amb "EL CANT DEL POBLE"


A continuació van oferir una magnífica versió de "LA PALOMA". Van continuar amb "A UN ROSSINYOL DE VALLVIDRERA",  "LUCERO DE LA MAÑANA", "LA BARQUETA", "CIUTAT DE PARELLA", i la sardana "L'EMPORDÀ".



Donava gust veure com el públic assistent gaudia amb les cançons dels CANTAIRES DE SANT ISCLE.
Per cert, és de destacar l'assistència dels nens més petits que asseguts en el terra davant de la primera fila escoltaven amb admiració la interpretació dels CANTAIRES.
A continuació, "LA HAMACA" i "TORNARÉ", aquesta última, magníficament versionada amb uns arranjaments magistrals com solament sap fer el mestre  i director del cor, Antonio Espiell.

El mestre i director dels Cantaires de Sant Iscle, Antoni Espiell Saleta




Esment especial per a la interpretació de "MAR DE SANT POL". Sense paraules.
Solament escoltant aquesta magnífica cançó interpretada per aquest grup es pot comprendre la bellesa d'aquesta romàntica havanera.


Tot seguit, "LA FLOR DE CATALUNYA" i "MORUCHA".




Els CANTAIRES DE SANT ISCLE, amb el seu característic humor, canten "LES GLÒRIES DE SANT ISCLE", fent passar una estona agradable al públic assistent.



Per a rematar el concert, no podia faltar "LA BELLA LOLA" i "EL MEU AVI".


Rom Cremat i part del públic assistent


I per a acabar no podia faltar el "POUPURRI  POPULAR CATALÀ". Donava gust veure als més petits cantar a l'uníson al costat dels CANTAIRES les cançons més populars de Catalunya empalmades, segons arranjaments del mestre Antonio Espiell. Inoblidable!

És de destacar la magnífica presentació que Ramón Goicoechea va fer de cadascuna de les cançons, a més de cantar com un més del grup.



Al final del concert, no podia faltar el típic "RON CREMAT" obsequi de "ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE" al nombrós públic assistent.

CREMAT - Carles i Joan 


Moltes gràcies també als col·laboradors que amb ajuda desinteressada en la porta d'entrada i en el bar, van fer que aquest concert fos tot un èxit. Gràcies a Joan Turon per la coordinació logística d'aquests treballs juntament amb el cremat.
Gràcies Santi, per aquest "equipazo" de so i il·luminació que va fer possible aquest concert.
Des d'aquest humil blog vull fer esment especial per l'ajuda prestada pel nostre ajuntament i en particular a la nostra alcaldessa. Gràcies Nuria!
I finalment gràcies a aquest magnífic públic que amb els seus aplaudiments va transmetre aquesta calor que és necessari per a mantenir la il·lusió d'aquest humil grup i així poder continuar treballant i superar-se cada vegada més.

ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE, aquesta vegada ho componien:

Director:
-El Mestre:  Antoni Espiell Saleta.

Tenors:
Miquel Matas, Avelino Gómez, Goyo Carrasco, Isidro Planas, Joan Torrent, Joan Mora, Josep Mª València

Baixos:
 Joan Argemi, Pemy Suñer, Marc Favà, Ramon Goicoechea,  Marti Fabregà, Paco Gonzàlez, Jaume Salicrú.

Guitarres: Adrià Espiell, Pasqual Guisasola, Pere Pera.

Acordions: Quico García i Mª Angels Arnaus.

Presentador: Ramon Goicoechea

Cremat:  Joan Turon, Joan Collet, Carles Domènech.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada