dimecres, 17 d’agost del 2011

Ermita de la Mare de Déu de la Salut - 2011

Com cada any per aquestes dates, ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE organitzen la festa de l'Ermita de la Mare de Déu de la Salut, que se celebra el quart diumenge d'agost, amb la col-laboració de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta..
Aquest any, a les 18:00 hores del día 28 d'agost..





Normalment i des de fa molts anys en aquest esdeveniment, després de la Missa, és costum fer una ballada de sardanes al ritme d'una cobla en directe, però aquest any no va ser possible. 
La Cobla de Blanes, composta en la seva majoria per joves estudiants, no estaven disponibles per problemes de vacances i no van poder assistir. 
Per aquest motiu la música que va sonar era enregistrada. No per això va deixar de ser diferent d'un directe. És possible que fins i tot, millor.El responsable del so va ser David València. So espectacular, impecable, i amb sardanes exquisidament seleccionades.
David València Pera
David València Pera
Missa oficiada pel pare Mateo i tot seguit, ballada de sardanes.Per cert, el pare Mateo s'acomiadava en aquest acte, de Sant Iscle de Vallalta per qüestions de trasllat. Mai ho oblidarem. Persona exemplar.

Aquí veiem al Pare Mateo preparant la Missa
Els Cantaires de Sant Iscle van convidar a prendre refrescs i pastes.

Joan Turon  encarregat de la distribució de les begudes
A més va haver una rifa d'un bon pernil.

La guanyadora del  pernil
Normalment aquesta festa no és necessària anunciar-la ja que tot el món sap quan se celebra, excepte alguna persona despistada. No obstant això, va ser anunciada amb setmanes d'antelació per Radio Vallalta., l'emissora de Sant Iscle deVallalta.
Tot un éxit!
L'assistència va superar fins i tot la d'anys anteriors.


La col·laboració del nostre ajuntament, a pesar de la crisi que ens afecta a tots sense excepció, va anar dintre del desitjat, millor del que pensàvem. L'aportació del so, a més de córrer amb les despeses de les pastes va ser tot un detall que des d'aquí vull agrair en nom dels Cantaires de Sant Iscle a la nostra Alcaldessa, Nuria Sans Palau.

Nuria Sans Palau, Alcaldesa de Sant Iscle de Vallalta
El públic assistent, fidel a les festes tradicionals del nostre poble, l'hi va passar en gran , a més de la degustació de pastes i begudes, ballant sardanes, com ve sent habitual en aquesta data assenyalada.






 









Gràcies a tots per la vostra assistència.
Una abraçada a tots i fins a l'any que ve si Déu vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada